Факультет математики, природничих наук та технологій
Постійне посилання на фондhttps://dspace.cusu.edu.ua/handle/123456789/58
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Методичні особливості вивчення старшокласниками теми "Основи фізіології харчування" в процесі профільного навчання за спеціалізацією "Кулінарія"(ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2022) Ткачук, Андрій Іванович; Ткачук, Аліса Ігорівна; Tkachuk, Andrij Ivanovych; Tkachuk, Alisa Igorivna(uk) В статті розглянуто нові підходи до формування в учнів старшої школи уявлень з розділу "Фізіологія харчування" в галузі харчового господарства при профільному вивченні "Технологій" за спеціалізацією "Кулінарія". Визначено теоретичні та практичні основи подачі в умовах дистанційного освіти навчального матеріалу з питань значення збалансованого харчування і таких компонент їжі, як вітаміни, вітаміноподібні й мінеральні речовини, для організму людини.